Lang leve de liefde: bloedchagrijnige Rob en Anneke zeggen dat ze het naar hun zin hebben

Lang leve de liefde: bloedchagrijnige Rob en Anneke zeggen dat ze het naar hun zin hebben

<em>Lang leve de liefde</em>: bloedchagrijnige Rob en Anneke zeggen dat ze het naar hun zin hebben In Lang leve de liefde is het de vraag of Rob en Anneke een match zijn. De sfeer is om te snijden, maar toch zeggen de twee dat ze het erg naar hun zin hebben. ‘Ik wil helemaal niks’“Ik wil nog even helemaal niks”, zegt Anneke bij het ontbijt. Rob vraagt vervolgens of ze het naar haar zin heeft en denkt dat ze geen antwoord geeft, waarop hij erg fel duidelijk maakt dat hij een antwoord wil. Er volgt een pittige discussie maar beide singles zeggen het wel leuk te hebben in de datingshow… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Henk roept 'Elviri' in Lang leve de liefde: 'Maar hoe heet ik echt?!' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: zoenen op de eerste date moet kunnen Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Rob durft wel initiatief te nemen en voegt daad bij het woord! Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 25 april om 12:38

In Lang leve de liefde is het de vraag of Rob en Anneke een match zijn. De sfeer is om te snijden, maar toch zeggen de twee dat ze het erg naar hun zin hebben.

‘Ik wil helemaal niks’
“Ik wil nog even helemaal niks”, zegt Anneke bij het ontbijt. Rob vraagt vervolgens of ze het naar haar zin heeft en denkt dat ze geen antwoord geeft, waarop hij erg fel duidelijk maakt dat hij een antwoord wil. Er volgt een pittige discussie maar beide singles zeggen het wel leuk te hebben in de datingshow…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's