Foto zorgt voor geruchten: komen dames van Luv’ weer bij elkaar? (Shownieuws)

Foto zorgt voor geruchten: komen dames van Luv’ weer bij elkaar? (Shownieuws)

Foto zorgt voor geruchten: komen dames van <em>Luv’</em> weer bij elkaar? (<em>Shownieuws</em>) Een foto die op social media is gezet doet heel wat stof opwaaien rond de damesgroep Luv’. Op het kiekje is namelijk te zien dat José Hoebee en Marga Scheide gezellig samen eten, samen met oud-manager David Hay Gibson Van Diepen en iemand van een boekingsbureau. De grote vraag is natuurlijk: waar is Patty Brard? En is er echt een kans dat de sterren van Luv’ weer bij elkaar komen? De deskundigen van Shownieuws geven antwoord… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Première beelden van PATTY: "Alsof ik met m'n eigen begrafenis bezig ben" Bekijk deze video » Patty Brard: 'Mijn dochter heeft ontzettend gehuild toen ze dit zag' Bekijk deze video » Patty Brard in RTL Boulevard: 'Ik ga stoppen bij Shownieuws' (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Donderdag 25 april om 11:05

Een foto die op social media is gezet doet heel wat stof opwaaien rond de damesgroep Luv’. Op het kiekje is namelijk te zien dat José Hoebee en Marga Scheide gezellig samen eten, samen met oud-manager David Hay Gibson Van Diepen en iemand van een boekingsbureau. De grote vraag is natuurlijk: waar is Patty Brard? En is er echt een kans dat de sterren van Luv’ weer bij elkaar komen? De deskundigen van Shownieuws geven antwoord…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's