Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag zitten de fans van Peter Gillis weer klaar voor een nieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa. Deze keer kunnen de kijkers eindelijk zien hoe het standbeeld van de miljonair is geworden. Alle fragmenten uit deze uitzending Dinsdag in Familie Gillis: Massa is kassa: Peter kan crompoucen eten en kleding bekijken tegelijk Bekijk deze video » __Negatieve energieën __Thomas, het medium, doet zijn stinkende best om het enorme kasteel van Peter te reinigen van alle negatieve energieën. Mark ontdekt tijdens zijn controleronde op park Hengelhoef dat er nog flink wat werk aan de winkel is. Waar komt Peter’s standbeeld?En eindelijk is het zover: Peters standbeeld kan na lange tijd dan eindelijk worden onthuld. Alleen waar het precies moet komen te staan is nog reden voor onenigheid.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 19 december 2023 om 21:36

Dinsdag zitten de fans van Peter Gillis weer klaar voor een nieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa. Deze keer kunnen de kijkers eindelijk zien hoe het standbeeld van de miljonair is geworden.

__Negatieve energieën __
Thomas, het medium, doet zijn stinkende best om het enorme kasteel van Peter te reinigen van alle negatieve energieën. Mark ontdekt tijdens zijn controleronde op park Hengelhoef dat er nog flink wat werk aan de winkel is.

Waar komt Peter’s standbeeld?
En eindelijk is het zover: Peters standbeeld kan na lange tijd dan eindelijk worden onthuld. Alleen waar het precies moet komen te staan is nog reden voor onenigheid.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's