The Rookie seizoen 4 nu te zien op Videoland, bekijk de trailer

The Rookie seizoen 4 nu te zien op Videoland, bekijk de trailer

<em>The Rookie</em> seizoen 4 nu te zien op Videoland, bekijk de trailer Videoland deelt op Instagram beelden van het vierde deel van The Rookie (zie Instagrampost hieronder.) Dit is een Amerikaanse misdaadserie die enorm populair is. Seizoen 4 stream je nu bij Videoland. The Rookie wordt ook uitgezonden bij Net5. Waargebeurd verhaalThe Rookie laat het waargebeurde verhaal van John Nolan zien. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf achter en meldt zich aan bij de politieacademie in een poging zijn leven weer zin te geven. Seizoen 4 van The Rookie is nu te zien op Videoland. Bekijk de beelden hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Bekijk ook Bekijk hier de trailer van Ragnarok seizoen 3, vanaf 24 augustus op Netflix Bekijk deze video » Zien: Is er een liveaction Rapunzel film in de maak? Twitter kiest alvast hun Rapunzel uit Bekijk deze video »
Serie :
Maandag 7 augustus 2023 om 13:45

Videoland deelt op Instagram beelden van het vierde deel van The Rookie (zie Instagrampost hieronder.) Dit is een Amerikaanse misdaadserie die enorm populair is. Seizoen 4 stream je nu bij Videoland. The Rookie wordt ook uitgezonden bij Net5.

Waargebeurd verhaal
The Rookie laat het waargebeurde verhaal van John Nolan zien. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf achter en meldt zich aan bij de politieacademie in een poging zijn leven weer zin te geven.

Seizoen 4 van The Rookie is nu te zien op Videoland. Bekijk de beelden hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's