Rooijakkers over de vloer: Frans Bauer vindt één keer trouwen met Mariska ‘zat’

Rooijakkers over de vloer: Frans Bauer vindt één keer trouwen met Mariska ‘zat’

Vrijdag 19 mei 2023 om 14:14

In de aflevering van Rooijakkers over de vloer van zondag gaat Art op bezoek bij Frans Bauer. En de volkszanger krijgt in de online editie een aantal dilemma’s voorgeschoteld. Het is helemaal hip tegenwoordig om voor de tweede keer te trouwen, of in ieder geval je trouwbeloftes opnieuw af te leggen. Maar van Frans Bauer hoeven we geen tweede huwelijk te verwachten. “Ik vond één keer wel zat. Maris ook. Je trouwt één keer. Dan beloof je elkaar in voor- en tegenspoed. Een keer is wel mooi. Daarna ga je alleen nog maar vieren hoelang je samen bent. En dat is met Maris elke dag al een feest.”

Bekijk de online extra video van Rooijakkers over de vloer hieronder.

Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rooijakkers over de vloer</em>: Frans Bauer vindt één keer trouwen met Mariska ‘zat’ In de aflevering van Rooijakkers over de vloer van zondag gaat Art op bezoek bij Frans Bauer. En de volkszanger krijgt in de online editie een aantal dilemma’s voorgeschoteld. Het is helemaal hip tegenwoordig om voor de tweede keer te trouwen, of in ieder geval je trouwbeloftes opnieuw af te leggen. Maar van Frans Bauer hoeven we geen tweede huwelijk te verwachten. “Ik vond één keer wel zat. Maris ook. Je trouwt één keer. Dan beloof je elkaar in voor- en tegenspoed. Een keer is wel mooi. Daarna ga je alleen nog maar vieren hoelang je samen bent. En dat is met Maris elke dag al een feest.” Bekijk de online extra video van Rooijakkers over de vloer hieronder. Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Frans Bauer zegt sorry, 'ik baal echt van mezelf' Bekijk deze video » Frans Bauer zit met ENORM probleem (video) Bekijk deze video »
TV :
Rooijakkers over de vloer: Frans Bauer vindt één keer trouwen met Mariska ‘zat’

Actuele video's

Meer actuele video's