Angela Groothuizen: 'Wat is er mis met The Voice 2.0?' (video)

Angela Groothuizen: 'Wat is er mis met The Voice 2.0?' (video)

Zondag 23 april 2023 om 09:48

Angela Groothuizen: 'Wat is er mis met <em>The Voice 2.0</em>?' (video) Nu Talpa komt met een gloednieuw programma: The Talent Scouts. Of nou ja, nieuw. Het lijkt op The Voice of Holland, maar dan in een nieuw jasje. Angela Groothuizen, 'scout' in het programma, vindt dat daar niks mis mee is. Ze is juist blij om weer een podium aan jong talent te geven. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Marco Borsato gaat vrijuit, Jeroen Rietbergen en Ali B vervolgd in Voice-schandaal Bekijk deze video » Better Than Ever: Joan Franka zingt The Night We Met Bekijk deze video » ZIEN! Caroline van der Plas over grensoverschrijdend gedrag in Tweede Kamer vs. Caroline als klein meisje Bekijk deze video »
TV :
Angela Groothuizen: 'Wat is er mis met The Voice 2.0?' (video)

Nu Talpa komt met een gloednieuw programma: The Talent Scouts. Of nou ja, nieuw. Het lijkt op The Voice of Holland, maar dan in een nieuw jasje. Angela Groothuizen, 'scout' in het programma, vindt dat daar niks mis mee is. Ze is juist blij om weer een podium aan jong talent te geven.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's