Natacha Harlequin snapt verbazing advocaat slachtoffers niet na rapport The Voice

Natacha Harlequin snapt verbazing advocaat slachtoffers niet na rapport The Voice

Donderdag 30 maart 2023 om 10:33

Johan Derksen maakt ‘flutrapport’ over The Voice af: ‘17 pagina’s niks’

In Shownieuws wordt het rapport over The Voice of Holland besproken. Van Doorne heeft veertien maanden lang onderzoek gedaan naar de misstanden achter de schermen bij het programma, maar het rapport zegt vrij weinig. Sébas Diekstra is nogal verbaasd dat het hoofdkantoor van ITV in Londen zegt dat ze er niks van af wisten, want dan was de reactie wel anders geweest. Natacha Harlequin snapt op haar beurt niets van de reactie van Diekstra. “Je bent nu enorm verbaasd, maar wat had je dan verwacht van dit onderzoek? Ik had er echt niet zo veel van verwacht.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Natacha Harlequin snapt verbazing advocaat slachtoffers niet na rapport <em>The Voice</em> Johan Derksen maakt ‘flutrapport’ over The Voice af: ‘17 pagina’s niks’ In Shownieuws wordt het rapport over The Voice of Holland besproken. Van Doorne heeft veertien maanden lang onderzoek gedaan naar de misstanden achter de schermen bij het programma, maar het rapport zegt vrij weinig. Sébas Diekstra is nogal verbaasd dat het hoofdkantoor van ITV in Londen zegt dat ze er niks van af wisten, want dan was de reactie wel anders geweest. Natacha Harlequin snapt op haar beurt niets van de reactie van Diekstra. “Je bent nu enorm verbaasd, maar wat had je dan verwacht van dit onderzoek? Ik had er echt niet zo veel van verwacht.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zie: Paul Vriessen: 'John de Mol heeft lang voor dit TVOH rapport gevreesd' Bekijk deze video » Zie: John van den Heuvel over TVOH-onderzoek: 'Een totale aanfluiting' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's