Nielson is beledigd door zijn zingende vrouw Hanna: "Je kent mijn liedjes niet!"

Nielson is beledigd door zijn zingende vrouw Hanna: "Je kent mijn liedjes niet!"

Donderdag 1 september 2022 om 14:43

De zanger Nielson is vanavond als hoofdgast te zien in Beste Zangers. Hij zal naast Jan Smit op de bank luisteren naar zijn hits die de andere Beste Zangers-deelnemers voor hem zingen. Vandaag deelt hij een video op Instagram waarin te horen is dat zijn eigen vrouw Hanna Verduijn de hits van haar eigen man niet eens kent. Nielson lijkt er erg mee te zitten. Bekijk de leuke TikTok-beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Nielson</em> is beledigd door zijn <em>zingende</em> vrouw <em>Hanna</em>: &quot;Je kent mijn liedjes niet!&quot; De zanger Nielson is vanavond als hoofdgast te zien in Beste Zangers. Hij zal naast Jan Smit op de bank luisteren naar zijn hits die de andere Beste Zangers-deelnemers voor hem zingen. Vandaag deelt hij een video op Instagram waarin te horen is dat zijn eigen vrouw Hanna Verduijn de hits van haar eigen man niet eens kent. Nielson lijkt er erg mee te zitten. Bekijk de leuke TikTok-beelden hieronder. Lees verder onder de video. Zingende vrouwDe singer-songwriter is na een moeilijke periode weer helemaal terug en wordt vanavond verrast met optredens van collega's. Hij heeft er enorm veel zin in en Jan Smit stond tijdens de opnamedag ook te popelen voor deze show. Bekijk hierboven de video van Nielson en zijn zingende vrouw Hanna. Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Jan Smit is stiekem jaloers op muziekstijl van Nielson Bekijk deze video » Nielson staat centraal in Beste Zangers en Jan Smit popelt: "Aaneenschakelijk van hits" Bekijk deze video »
Show :
Nielson is beledigd door zijn zingende vrouw Hanna: "Je kent mijn liedjes niet!"

Zingende vrouw
De singer-songwriter is na een moeilijke periode weer helemaal terug en wordt vanavond verrast met optredens van collega's. Hij heeft er enorm veel zin in en Jan Smit stond tijdens de opnamedag ook te popelen voor deze show. Bekijk hierboven de video van Nielson en zijn zingende vrouw Hanna.

Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's