Renze gemist? | Gids.tv

Renze gemist?
Nieuws/Actualiteiten

RTL 4
2024-05-13 22:08:00

Uitzending van Renze gemist? Seizoen 5 - Aflevering 6

Met in deze uitzending:

  • Michiel Vos opent de show met zijn nieuws van de dag

  • Universiteiten moeten een lijn trekken als het gaat om demonstraties. Dat zei demissionair onderwijsminister Robbert Dijkgraaf vandaag, op de dag dat er opnieuw grote protesten plaatsvonden. Vanavond schuift Dijkgraaf aan, samen met Parool-verslaggever Raounak Khaddari.

  • De tijd dringt voor PVV, NSC, VVD en BBB. Op het moeizame asieldossier zijn ze er eruit, maar financiën blijft een obstakel. Wordt dat obstakel tijdig opgeruimd en ligt er woensdag een akkoord? Politiek verslaggever van RTL Nieuws, Floor Bremer, schuift aan.

  • Het had allemaal zo mooi kunnen zijn: Europapa op het Eurovisiesongfestival. Maar het liep anders. Joost Klein werd beschuldigd van het bedreigen van een cameravrouw en daarmee spatte de blauwe droom uiteen. Stefan Raatgever, Sipke Jan Bousema en Angela de Jong schuiven aan over de historische diskwalificatie van Nederland.

  • Een reis van 5100 kilometer, volledig afhankelijk van wind, zee en teamwork. André Dongelmans, Caroline Tensen, Kees Tol, Roelof Hemmen en Roxane Knetemann durfden het aan. In het nieuwe programma 'Over De Oceaan' hebben ze alle zeilen bijgezet en de overtocht gemaakt over de Atlantische Oceaan. Vanavond delen ze hun ervaringen.

Bekijk deze aflevering van Renze hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Renze

Renze video's

Renze TV-Nieuws