De Bondgenoten: woeste Nick is klaar met achterbakse streken, 'walgelijk!'

De Bondgenoten: woeste Nick is klaar met achterbakse streken, 'walgelijk!'

<em>De Bondgenoten</em>: woeste Nick is klaar met achterbakse streken, 'walgelijk!' Nick ziet in De Bondgenoten dat er tactische bondjes worden gevormd en hij is er niet blij mee dat Sam hiervoor wordt gebruikt. Nick is helemaal klaar met de achterbakse streken en roept dat ze hem maar naar huis moeten stemmen. “Iedereen is schijnheilig in deze groep! Niemand durft op z’n strepen te staan”, roept Nick. “Walgelijk!” Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) Gezellige Koningsdag in De Bondgenoten, maar Robert is niet in de feeststemming Bekijk deze video » De Bondgenoten: zoon van John is BOOS en wil dat zijn vader naar huis komt Bekijk deze video » De Bondgenoten: Davey zegt dat hij van Sam houdt, Mary moet haar 'bek houden' Bekijk deze video »
Vrijdag 3 mei om 14:31

Nick ziet in De Bondgenoten dat er tactische bondjes worden gevormd en hij is er niet blij mee dat Sam hiervoor wordt gebruikt. Nick is helemaal klaar met de achterbakse streken en roept dat ze hem maar naar huis moeten stemmen. “Iedereen is schijnheilig in deze groep! Niemand durft op z’n strepen te staan”, roept Nick. “Walgelijk!”

Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's