Familie Gillis: Massa is Kassa: gehavende Mark smult van vitamine-beertjes

Familie Gillis: Massa is Kassa: gehavende Mark smult van vitamine-beertjes

<em>Familie Gillis: Massa is Kassa</em>: gehavende Mark smult van vitamine-beertjes Bekijk in de video hierboven: Peter onthult de nieuwe naam van zijn vakantieparken In Familie Gillis: Massa is Kassa is te zien dat Mark Gillis kennismaakt met gummybeertjes die vol vitamines zitten. De realityster is gehavend en zit met zijn been in het gips, maar zo werkt Mark op zijn manier toch een beetje aan zijn gezondheid… Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Johan Derksen geen fan van 'engerd' Mark Gillis: 'Die kan helemaal niks' (video) Bekijk deze video » Mark Gillis: 'Ik heb mijn onderbeen gebroken' Bekijk deze video » Kijkers ergeren zich aan Mark Gillis: 'En hij doet zelf helemaal niks!' (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 3 mei om 12:51

Bekijk in de video hierboven: Peter onthult de nieuwe naam van zijn vakantieparken

In Familie Gillis: Massa is Kassa is te zien dat Mark Gillis kennismaakt met gummybeertjes die vol vitamines zitten. De realityster is gehavend en zit met zijn been in het gips, maar zo werkt Mark op zijn manier toch een beetje aan zijn gezondheid…

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's