Oos Kesbeke lief tegen werknemer in De Augurkenkoning: 'Je bent een eigenwijze lul'

Oos Kesbeke lief tegen werknemer in De Augurkenkoning: 'Je bent een eigenwijze lul'

Oos Kesbeke lief tegen werknemer in <em>De Augurkenkoning</em>: 'Je bent een eigenwijze lul' In De Augurkenkoning heeft Oos Kesbeke een goed gesprek met een werknemer die het te druk heeft. “Je bent een eigenwijze lul”, zegt Oos, maar de augurken-baas denkt wel met hem mee. Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hieronder. De Augurkenkoning is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Kijkcijfers donderdag: De Bauers weer oppermachtig, verslaan journaal én Augurkenkoning Bekijk deze video » Augurkenkoning en prinsjes steken Ronnie Tobers 'Ik vind je geweldig' in nieuw jasje (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Paniek in De Augurkenkoning bij blunder in fabriek: 'Welke stommeling doet dat nou?!' Bekijk deze video »
Vrijdag 3 mei om 12:39

In De Augurkenkoning heeft Oos Kesbeke een goed gesprek met een werknemer die het te druk heeft. “Je bent een eigenwijze lul”, zegt Oos, maar de augurken-baas denkt wel met hem mee.

Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hieronder.

De Augurkenkoning is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's