Kijkcijfers donderdag opvallend: De Bauers - 20 jaar later trekt minder bekijks

Kijkcijfers donderdag opvallend: De Bauers - 20 jaar later trekt minder bekijks

Kijkcijfers donderdag opvallend: <em>De Bauers - 20 jaar later</em> trekt minder bekijks Bekijk in de video hierboven: Frans wordt betrapt op snaaien Opvallend nieuws rond de kijkcijfers van donderdag. De Bauers - 20 jaar later is namelijk minder stabiel en zakt wat in. Kijkers haken af bij Dolf JansenIn voorgaande weken trok de realityserie van Frans Bauer en zijn gezin steeds rond de 1,4 en 1,5 miljoen kijkers. Maar 2 mei was de soap goed voor 1,26 miljoen belangstellenden. Nog steeds een mooi aantal, maar toch haken er wat kijkers af. Daarna werd het nieuwe programma Deze week in de reclame uitgezonden met Dolf Jansen, maar na de Bauers stapten de kijkers massaal over naar een andere zender. Bekijk de berichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers hieronder. De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Donderdag in De Bauers: Frans wordt beticht van nachtelijk snaaigedrag Bekijk deze video » De Bauers: zoons en Mariska worden gek van zingende Frans Bauer, 'ga in de auto zitten' Bekijk deze video » Frans Bauer heeft officieel obesitas en geeft Mariska de schuld: ‘Ja dag, hallo!’ Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 3 mei om 09:02

Bekijk in de video hierboven: Frans wordt betrapt op snaaien

Opvallend nieuws rond de kijkcijfers van donderdag. De Bauers - 20 jaar later is namelijk minder stabiel en zakt wat in.

Kijkers haken af bij Dolf Jansen
In voorgaande weken trok de realityserie van Frans Bauer en zijn gezin steeds rond de 1,4 en 1,5 miljoen kijkers. Maar 2 mei was de soap goed voor 1,26 miljoen belangstellenden. Nog steeds een mooi aantal, maar toch haken er wat kijkers af. Daarna werd het nieuwe programma Deze week in de reclame uitgezonden met Dolf Jansen, maar na de Bauers stapten de kijkers massaal over naar een andere zender.

Bekijk de berichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's