Nieuws over Songfestival-act Joost Klein: de blauwe vogel is weg!

Nieuws over Songfestival-act Joost Klein: de blauwe vogel is weg!

Nieuws over Songfestival-act <em>Joost Klein</em>: de blauwe vogel is weg! Het houdt de gemoederen bezig: wat gaat Joost Klein doen op het grote podium van het Songfestival? Volgende week staat hij met Europapa op het liedjesfestijn en bij Vandaag Inside praat Aran Bade iedereen bij. Vogel een afleidingsmanoeuvre?Joost deed het geweldig bij de bookmakers, maar toen er een blauwe vogel op het podium verscheen bij de repetities, zakte hij weg. Nu is volgens Aran de vogel uit de act verdwenen. Komt er serieus een Pino bij de act optreden, of is het een afleidingsmanoeuvre van Klein om voor een grote verrassing te zorgen in de halve finale? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. William Lee Adams: 'Joost Klein kan het Songfestival winnen' Bekijk deze video » 'Shownieuws onthult met welke verrassing Joost Klein op podium Songfestival staat' Bekijk deze video » Joost Klein zakt nog verder bij bookmakers: nu ook gepasseerd door Oekraïne Bekijk deze video »
Songfestival :
Vrijdag 3 mei om 09:10

Het houdt de gemoederen bezig: wat gaat Joost Klein doen op het grote podium van het Songfestival? Volgende week staat hij met Europapa op het liedjesfestijn en bij Vandaag Inside praat Aran Bade iedereen bij.

Vogel een afleidingsmanoeuvre?
Joost deed het geweldig bij de bookmakers, maar toen er een blauwe vogel op het podium verscheen bij de repetities, zakte hij weg. Nu is volgens Aran de vogel uit de act verdwenen. Komt er serieus een Pino bij de act optreden, of is het een afleidingsmanoeuvre van Klein om voor een grote verrassing te zorgen in de halve finale?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's