Grote brand met veel rook woedt al uren in Oss (Hart van Nederland)

Grote brand met veel rook woedt al uren in Oss (Hart van Nederland)

Grote brand met veel rook woedt al uren in <em>Oss</em> (<em>Hart van Nederland</em>) In een distributiecentrum aan de Kanaalstraat in Oss woedt al uren een grote brand met veel rookontwikkeling en blijkt moeilijk te blussen. Rond 04.30 uur vrijdagochtend werd de brand ontdekt. Het logistieke bedrijf Vice Versa vervoert gekoelde en bevroren producten. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Enorme brand Lierop (Brabant): woning verwoest Bekijk deze video » Modderstroom zorgt voor ravage in Zuid-Limburg: bekijk de beelden Bekijk deze video » Dodenherdenking in Zandvoort al op 3 mei vanwege sjabbat (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 3 mei om 20:55

In een distributiecentrum aan de Kanaalstraat in Oss woedt al uren een grote brand met veel rookontwikkeling en blijkt moeilijk te blussen. Rond 04.30 uur vrijdagochtend werd de brand ontdekt. Het logistieke bedrijf Vice Versa vervoert gekoelde en bevroren producten.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's